Yönetim tıkandı

Deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Alanyaspor'da mali sıkıntılar yönetim kurulunu çok üzüyor. Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, "Futbolculara söz verdik. Bir kez daha bir miktar yönetim kurulumuz kendi arasında para topladı ama bu söz verilen ödemelerin 10'da biri bile değil" dedi

ACİL PARA LAZIM

Alanyaspor'da yönetim kurulu liderilk sevincini yaşayamıyor. Sezon başında yapılan planlamalara göre yönetim kuruluna düşen 1 milyon TL'yi kulübün kasasına koyan yöneticiler dışardan gelecek olan yardımlar şu ana kadar gelmeyince iyice köşeye sıkıştı. Ankargücü maçı öncesi ftubolculara yaklaşık 450 bin TL ödeme yapması gereken yönetim kurulu kendi arasında bir kez daha para topladı. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kendi aramızda 50 bin TL civarında bir para topladık. Bununla Altay maçı primlerini ödeyeceğiz. Oyuncularımıza peşinatlarla ilgili 400 bin TL daha ödeme yapmamız gerekiyor. Yana yakıla çözüm yolları arıyoruz" şeklinde konuştu.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Sezon başından bu tarafa eski dönem borçlarına ait 400 bin TL'ye yakın borç ödemek zorunda kaldıklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Yönetimdeki 4-5 kişi tüm işini gücünü bıraktı. Ordan burdan para toplamak için çalışmalar yapıyor. Türkiye'nin başka bir yerinde lider bir takım olsun, herhalde herkes birleşir
1-2 milyon TL parayı bir anda bulur ve para sorununu çözer. Bizler her şeyimizi ortaya koyuyoruz ama beklenen bağışlar ve kombine kart satışları bir türlü gerçekleşmiyor. Eti kokutup da yemeye kalkmanın kimseye bir faydası yok. Bir şeyler yapılacaksa şu dönemde yapılmalı. Yarınlar çok geç olabilir. Her kesimden destek bekliyoruz" diye konuştu.

21 Kas 2013 - 23:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber