Yönetim, Şenol Güneş'in isteğini dikkate almadı

Beşiktaş Yönetimi, Gökhan İnler'in ayrılmasından sonra orta saha isteyen Şenol Güneş'i reddetti: Şu anda böyle bir transfer yapmamız mümkün değil

BEŞİKTAŞ'TA teknik direktör  Şenol Güneş, ön libero transferi yapılmasını istedi ama siyah-beyazlı yönetim, bu talebi reddetti. Tecrübeli çalıştırıcı, 10 Temmuz'da düzenlediği basın toplantısında Gökhan İnler'in takımdan ayrılmasının sorun teşkil etmeyeceğini belirtip orta sahaya takviye yapılmasına gerek duymadığını ifade etmişti. Ancak başarılı teknik adamın daha sonrasında fikrini değiştirdiği ortaya çıktı.

"BÖYLE BİR TRANSFER YAPAMAYIZ"

Kara Kartalı son iki sezonda şampiyon yapan Güneş, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede orta sahaya defansif yönü güçlü bir futbolcu alınması gerektiğini belirtti. Bunun üzerine Şenol hocanın bu isteğini görüşen yöneticiler, şu an böyle bir transferin yapılamayacağı fikrinde birleştiler.

"BÜTÇEMİZ MÜSAİT DEĞİL"

Siyah beyazlı idareciler, "Kadromuzda Gökhan İnler gibi son derece kaliteli bir oyuncu vardı. Hocanın kendisine bu sene de şans vermeyeceğini düşündüğü için gitmek istedi, biz de yollarımızı ayırdık. Şu an santrfor, kanat ve stoper almalıyız. Bütçemiz ekstra bir oyuncu daha almaya müsait değil. Şu aşamada orta sahaya da bir transfer yapamayız" diyerek deneyimli çalıştırıcının talebini veto ettiler.

22 Tem 2017 - 17:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber