Yeteneklerini sergilediler

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Şov Takımı seçmelerinin üçüncüsü antrenman gösterileriyle Alanya'da başladı

ALANYABelediyesi arkasındaki park alanında yapılan seçmelerde yarışmacılar motosikletleriyle yeteneklerini sergiledi. Redbull Motogp Rookies Kupası 2014 Sezonu'nda yarışacak Toprak Rızgatlıoğlu'nun da gösteri yaptığı seçmelerin antrenmanlarını çok sayıda kişi da izledi.

TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının motosiklette Türkiye'nin yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Seçmelere Alanya'dan 15 kişinin katıldığını dile getiren Baysan, "Yarışmacıları bugün antrenmanlarını yaparken izleyeceğiz. Yarın da seçmeler gerçekleştirilecek. Seçilen sporcular, İstanbul'daki son seçmelere katılacak" dedi.

'YILDIZLAR TAKIMI OLUŞTURULACAK'

TMF Asbaşkanı Hamit Dizman da seçmelerde başarı olan yarışmacıların İstanbul'daki büyük finalde Kenan Sofuoğlu'nun da yer alacağı jürinin karşısında yeteneklerini sergileyeceğini ifade etti. İstanbul'daki finalde başarılı olan sporculara eğitim vereceklerini kaydeden Dizman, bu eğitimin ardından bir yıldızlar takımı oluşturulacağını, bu takımın da önemli etkinliklerde gösteriler yapacağını vurguladı.
Seçmeler, yarın sona erecek.


21 Ara 2013 - 18:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber