Yeni stadın açılışını Fener yapacak

Akhisar Belediyespor, 13 bin kişilik yeni stadında ilk maçını 7. haftadaki Fenerbahçe karşısında oynayacak

SÜPER Lig'e yükseldikten sonra İlçe Stadı kriterlere uymadığı için maçlarını  Manisa'da oynayan  Akhisar Belediyespor'da, yönetim kombine bilet satışına yeni stat tamamlandıktan sonra başlamayı kararlaştırdı.

TAKIM İLK 3 MAÇ İÇİN MANİSA'YA GİDECEK

Yapımı devam eden 13 bin kişilik Spor Toto  Akhisar Stadı sezon başına yetişmeyeceği için  Sivasspor,  Kasımpaşa ve  Kardemir Karabükspor'la oynanacak ilk üç iç saha maçı için yine  Manisa  19 Mayıs Stadı'na taşınacak yeşil siyahlılar, bu müsabakalar için Passolig üzerinden haftalık bilet satışı yapacak.

STAT FENERBAHÇE MAÇIYLA AÇILACAK

Ligin 7'nci haftasında  Fenerbahçe karşılaşmasıyla stadına ve taraftarına kavuşmayı hedefleyen yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da eylül ayında start vermeyi planlıyor. Ekim ayınan ilk haftasına rastlayan  Fenerbahçe randevusundan itibaren geçerli olacak kombinelerin, yeni stattaki oturma düzenine göre bastırılacağı beldirildi. Bu arada  Manisa'da oynanacak  Sivasspor,  Kasımpaşa ve  Kardemir Karabükspor maçlarının bilet fiyatlarının misafir takım ve kale arkası 10, maraton 11, kapalı tribün 15 ve CIP tribünü 20 TL olması bekleniyor.

28 Tem 2017 - 15:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber