Yeni sezonu barbekü partisiyle açtılar

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Alanya Belediyespor bayan basketbol takımı sezon açılışını mangal partisi ile yaptı

ALANYA Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, lig hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde başlayan basketbol takımını mangal partisinde ağırladı. Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Park Alanya tesislerinde gerçekleştirilen mangal partisine, kırmızı beyazlı oyuncular, Koç Taylan Yerlikaya, Menejer Naim Namal, Masör Davut Akbaş katıldı.

Oyuncularına moral vermek ve yeni katılan oyuncuların takıma kaynaşması amacıyla mangal partisi verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Alanya Belediyespor olarak üst liglerde mücadele eden Antalya’dan tek basketbol takımıyız. Yeni sezonda zorlu grupta mücadele edeceğiz. Bildiğiniz gibi bu sezon ligde küme düşme var. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Takımımıza takviyeler yaptık. Aramıza yeni katılan oyuncularımızın eski oyuncularla kaynaşması ve  birlik beraberliği sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.

30 Ağu 2015 - 14:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber