Ya Alman ya Portakal

Yönetim, Terim sonrası için kolları hemen sıvadı. Di Matteo ve Mancini isimleri çabuk rafa kalktı, Başkan Ünal Aysal, Alman veya Hollandalı bir çalıştırıcı için düğmeye bastı. İlk adaylar Löw ve Advocaat...

BaşkanÜnal Aysal’ın Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek vizyona sahip bir teknik adam istediği öğrenildi. Uzun zamandır isimleri gündemde olan İtalyan Di Matteo ile Mancini yönetimde pek fazla ilgi görmedi. Aysal’ın takımın başına Alman veya Hollandalı bir çalıştırıcının geçmesini istediği öğrenildi. Jupp Heyckens’in gündeme geldiği ancak 68 yaşındaki hocanın hem “Yurt dışından bir takım ya da Alman Milli Takımı’nı çalıştırmayı düşünmüyorum” açıklaması, hem de eski heyecanında olmayacağı endişesi, bu alternatiften çabuk vazgeçilmesine neden oldu.

Galatasaray Yönetimi’nin ilk planda Alman Milli Takımı’nı çalıştıran Joachim Löw üzerinde duracağı belirlendi. Yöneticilerin tecrübeli hoca ile temasa geçtiği ve resmi teklifi ilettiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Jöw ile birlikte Hollandalı teknik adam Dick Advocaat’ı da gündemlerine aldıkları öğrenildi. Yönetimin Juventus maçına kadar hoca sorununu çözeceği ve en geç hafta sonu yeni teknik adamın İstanbul’da olacağı ifade edildi. Öte yandan Mustafa Denizli’nin de sportif direktörlüğe getirileceği iddia edildi.

25 Eyl 2013 - 10:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber