'Urfa’yı yenmek istiyoruz'

Alanyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, "Şanlıurfaspor engelini de aşarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi

ALANYASPOR Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Şanlıurfaspor engelini de aşarak ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın göreve gelmesiyle ligde önemli bir çıkış yakaladıklarını belirten Paşaoğlu, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçını kazanmamız halinde puan sıralamasında iyi bir konuma geleceğiz. Taraftarımız mutlaka yanımızda olmalı. Onların desteğiyle kazanıp hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" dedi. Ligdeki son 4 maçı kazandıklarını dile getiren Paşaoğlu, "Samsunspor ile başlayan galibiyet serimiz Boluspor, 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla devam etti. Bu seri hem bizi puan sıralamasında istediğimiz yere yaklaştırdı, hem de takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltti. Şanlıurfaspor engelini de aşarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takımımız sıkı çalışıyor. İnşallah bu hafta da kazanacağız" diye konuştu.

18 Kas 2015 - 11:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber