Urfa berabere Haydi Alanya

PTT 1. ligde 32. hafta müsabakasında bugün oynanan maçta Giresunspor'la - Şanlı Urfaspor golsüz berabere kaldı

PTT 1.

ligde bugün oynanan maçta Giresunspor kendi sahasında Play-Off hesapları yapan Şanlıurfaspor'la 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Şanlıurfaspor puanını 50'ye yükseltti. ALBİMO Alanyaspor bugün Oba stadyumunda saat 18.30'da başlayacak maçta Karşıya'yı yendiği takdirde puanını 50'ye yükseltecek ve Urfaspor'la aynı puana sahip olacak. PLay-Off yolunda 32.haftada Kayserispor - Antalyaspor ve Adana Demirspor - Samsunspor gibi çok kritik ve zorlu maçlar oynanacak.

Urfa berabere Haydi Alanya 

PTT 1. ligde 32. hafta müsabakasında bugün oynanan maçta Giresunspor'la - Şanlı Urfaspor golsüz berabere kaldı.

PTT 1. ligde bugün oynanan maçta Giresunspor kendi sahasında Play-Off hesapları yapan Şanlıurfaspor'la 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Şanlıurfaspor puanını 50'ye yükseltti. ALBİMO Alanyaspor bugün Oba stadyumunda saat 18.30'da başlayacak maçta Karşıya'yı yendiği takdirde puanını 50'ye yükseltecek ve Urfaspor'la aynı puana sahip olacak. PLay-Off yolunda 32.haftada Kayserispor - Antalyaspor ve Adana Demirspor - Samsunspor gibi çok kritik ve zorlu maçlar oynanacak.

02 May 2015 - 16:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber