Ünlü futbolcuya hapis şoku

Balıkesirspor'da forma giyen Sercan Yıldırım, verdiği ödeme emrini yerine getirmediği gerekçesiyle 3 ay hapis cezası aldı

SPOR Toto Süper Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Balıkesirspor'da forma giyen golcü futbolcu Sercan Yıldırım'a Bursa'dan ödeme taahhüdünü yerine getirmediği iddiasıyla 3 ay hapis cezası çıktı.

3 AY HAPİS CEZASI

Borcundan dolayı icralık olan Balıkesirsporlu Sercan Yıldırım, verdiği ödeme emrini yerine getirmediği için mahkemelik oldu. Bursa 1. İcra Mahkemesi taahhüdü ihlal ettiği iddia edilen futbolcuya üç ay hapis cezası verildi. Kararın Yıldırım'a tebliğ edileceği, genç futbolcunun borcunu ödemesi halinde cezanın kalkacağı açıklandı.

SERCAN'DAN AÇIKLAMA VAR

Bursa'da, ailesinin yaşadığı eve yaklaşık iki ay önce icra memurlarının geldiğini ve bazı eşyalara haciz işlemi yaptığını belirten Yıldırım, "Konuyla ilgili o dönem de bir açıklamada bulunmuştum. Söz konusu borç, Bursa'da geçmiş yıllarda ortak olarak açtığımız bir restorandan kaynaklanmıştı" diye konuştu.

Yıldırım, kendi adına, hiçbirinden haberi olmadan atılmış bazı imzaların söz konusu olduğunu vurguladı.

Avukatının konuyu takip ettiğini dile getiren Yıldırım, "Burada dolandırıcılık, sahte evrak, tefecilik bile söz konusu ancak mahkeme böyle bir karar vermiş. Avukatımla görüştüğümde, itiraz hakkımızın bulunduğunu ve bu konuda gerekenin yapılacağını söyledi. Sonuç itibarıyla hakkımda verildiği öne sürülen 3 ay hapis cezası kararı, haberim olmadan atılmış bazı imzalarla alakalı olayın devamıdır. Hayatta her insanın başına her olay gelebilir. Herkesin de bunu saygıyla karşılaması gerekiyor. Haberleri görünce sanki Sercan Yıldırım hemen cezaevine girecek gibi algılanıyor. Hukuksal mücadelemizi kaybedersek zaten söz konusu borcu da öderiz. Bu olayla ilgili hukuksal mücadelem sürecek ancak daha önce de söylediğim gibi sadece futbolumla anılmak istiyorum. Bu konuda da herkesten anlayış bekliyorum" dedi. Sercan Yıldırım, geçmişe değil, sadece geleceğe baktığını sözlerine ekledi.

17 Ara 2014 - 12:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber