Ümit Karan çıldırdı! Ortalık karıştı...

2. Lig ekibi Tepecikspor'u çalıştıran Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan meslektaşı Yalçın Koşukavak ile kavga etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup 8.hafta maçında İstanbulspor ve Büyükçekmece Tepecikspor karşı karşıya geldi. Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynanan ve İstanbulspor'un 1-0 kazandığı maçın son anlarında ortalık karıştı. 
Tepecikspor'un yeni teknik direktörü eski GalatasarayÜmit Karan bir pozisyon sonrası tartıştığı İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın üzerine yürüdü. 
Araya diğer oyuncuların da girmesiyle bir anda karışan sahada Ümit Karan güçlükle sakinleştirildi. Karşılaşmanın hakemi Selim Özen yaşanan olay sonrası iki hocayı da tribüne gönderdi.

22 Eki 2016 - 16:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber