UEFA’dan Ali Palabıyık’a görev

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 3. Grup maçlarında görev alacak

25-30 Ekim tarihlerinde Andorra'da oynanacak U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 3. Grup maçlarında görev alacak olan Palabıyık, ilk olarak 25 Ekim Salı günü İsrail ile Andorra arasında Estadi Comunal Stadyumu'nda TSİ 17.00'de başlayacak karşılaşmayı yönetecek. Bu karşılaşmada Kerem Ersoy da yardımcı hakem olacak.
27 Ekim Perşembe günü İskoçya ile Andorra takımları Estadi Comunal Stadyumu'nda TSİ 17.00'de başlayacak karşılaşmada Ali Palabıyık dördüncü hakem olarak görev alırken Kerem Ersoy da yardımcı hakem olarak görev yapacak.
Ali Palabıyık son olarak 30 Ekim Pazartesi günü İskoçya ile İsrail arasında Center d'Entrenament Stadyumu'nda TSİ 14.00'te başlayacak karşılaşmayı yönetecek.

24 Eki 2016 - 19:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber