Transfere hız verildi

Alanyaspor'da transfer çalışmalarına hız verildi

ALANYASPOR

Yönetim Kurulu, ara transfer çalışmalarına hız verdi. Devre arasında  3 oyuncu almayı planlayan Alanyaspor'da 2 Ocak Perşembe günü başlayacak olan ikinci yarı hazırlıkları öncesi bu transferin 1-2 tanesini yetiştirmek için çaba sarf ediliyor. Alanyaspor Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Kamil Köseoğlu, "Ara transfer dönemi zorlu bir süreç. Birçok oyuncu ile temas halindeyiz. Şampiyonluk yolunda bize katkı sağlayacak olan oyuncuları aramıza dahil etmeye çalışıyoruz" dedi.

31 Ara 2013 - 10:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber