Transferde flaş gelişme

Cardozo'nun transferinde öneli bir gelişme yaşandı

ADI uzun süre Fenerbahçe ile anılan ancak bonservis bedelinde anlaşma sağlanamadığı için Benfica'da kalan Oscar Cardozo'nun İspanyol devi Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi

Barcelona teknik direktörü Tata Martino, Messi'nin sakatlığı ve Neymar'ın da hala istediği seviyeye gelememesi üzerine hücum hattındaki gol sıkıntısını çözmek için forvet arayışına yöneldi. Her zaman bir B planı olmasıyla bilinen Tata Martino, Paraguay milli takımından eski öğrencisi Cardozo'yu konuşulanın aksine az bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak için harekete geçerken, Benfica ile sıkıntılar yaşayan golcü futbolcunun da eski hocasına "evet" dediği belirtildi.

31 Ağu 2013 - 13:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber