TRANSFER ENDİŞESİ

Futbolseverler iç ve dış transferde hiçbir somut adımın atılmaması, transfer yasağı ile ilgili yaklaşık 500.000 TL'nin ne zaman ve hangi yolla ödeneceği konusunda bir açıklama yapılmaması futbolseverleri tedirgin ediyor.

SESSİZLİK KORKUTUYOR
ALANYASPOR’UN transfer çalışmalarında somut bir adım atmaması ve hiçbir ciddi gelişmenin yaşanmaması futbolseverleri endişelendiriyor. Taraftarlar kulüpler transfer çalışmalarını hızla sürdürürken Alanyaspor'da iç transferde dahi hiçbir futbolcuya imza attırılmaması futbolseverleri endişeye sevk ediyor. Alanyaspor'da futbolcular ise yeniden sözleşme imzalamak için geçen yılki alacaklarının ödenmesini şart koşuyorlar. Futbolcular, "Bir sene önceki alacaklarımızın yarısı dururken yeni sezonla ilgili sözleşme yapmamız mümkün değil. Yönetim kurulundan önce ödeme bekliyoruz. Yeni sözleşmeyi sonra düşüneceğiz" dediler.
YASAK KALKACAK MI?
Alanyaspor'da herkesi korkutan diğer konu ise ve takımın ligdeki konumunu büyük ölçüde belirleyecek olan 500.000 TL'yi aşması beklenen federasyon borçları. Futbol federasyonu transferin son gününe kadar bu konuda kulüplere süre tanıyor. Eski borçlar ödenmediği takdirde kulüpler transfer yapamıyor ve eski oyuncuları ile ligde mücadele edebiliyor. Alanyaspor yönetim kurulunun konuya kısa sürede çözüp bulup herkesin kafasından bu endişeyi gidermesi bekleniyor. Alanyaspor'un gurbetçi genç oyuncular ve amatör oyuncularla dahi sözleşme imzalayabilmesi için yasağa takılmaması gerekiyor.

#

24 Haz 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber