Trabzonsporlu efsanelerden taraftara sürpriz

Trabzonspor Kulübü’nün efsane isimleri, “Ortahisar Belediyesi Efsanelerle Yeniden Turnuvası” adı altında düzenlenen futbol turnuvasına katılmak için geldikleri Trabzon’da taraftarlarla buluştular

GEÇMİŞTE Trabzonspor forması giymiş futbolcular arasında düzenlenecek turnuvada tam bir şölen havası yaşanacak. Trabzon’da ilk kez gerçekleştirilecek dev organizasyon, 5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Turnuva öncesinde Trabzon Forum AVM’de düzenlenen etkinlikte bordo-mavili kulübün efsane futbolcularından Mehmet Yılmaz ve İbrahim Yattara taraftarlarla buluşup söyleşi gerçekleştirdi.
Söyleşide taraftarların sorularını yanıtlayan Mehmet Yılmaz, bordo-mavili camiada birlik ve bütünlüğün olması gerektiğini belirterek, “İçinizden birisiyim. Bu takımı hep beraber ayağa kaldırmamız lazım. Birlik ve bütünlük olması lazım. Tabii ki şu anki durumdan biz de hoşnut değiliz. Ben şu an taraftarım ve İstanbul’da Trabzonspor’u temsil etmeye çalışıyorum. Ben futbolcuları doğu orantılı eleştirme tarafındayım. Trabzonspor yarın tarihi bir maç oynayacak. Başka bir takıma transfer olduğun zaman Trabzonspor formasının önemini daha çok anlıyorsun” dedi.
Trabzonspor’da 8 sene forma giyindiğini dile getiren İbrahim Yattara ise, “Elimden gelenin fazlasını yaptım. Şampiyonluk görmek çok istedim. Ama olmadı. Bazen biz de iyi ve kötü oynadık. İyi günlerde gördük, kötü günlerde. Ama bizim bu takımı yalnız bırakmamamız lazım. Bu takım bizim her şeyimiz. Yabancı futbolcuların adaptasyon süresi uzun olabilir. Sizlerden bir şey ricam ediyorum lütfen sabır” ifadelerini kullandı.
Söyleşinin ardından bordo-mavili takımın efsane futbolcularından Yılmaz ve Yattara, taraftarlara imza dağıttı.  

04 Ara 2016 - 18:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber