Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bu akşam Trabzonspor'a konuk oluyor. Ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ettiği rakibine karşı deplasmanda da puan savaşı verecek olan turuncu yeşilliler, galip gelerek alt sıralardan kurtulmanın peşinde olacak

Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı
Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı
Haber albümü için resme tıklayın

SPOR Toto Süper Lig'de 21. hafta, bu akşam oynanacak olan Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı ile son bulacak. Dün havayoluyla Trabzon'a giden ve kampa giren turuncu yeşilli kafilede, yabancı oyuncu kontenjanından dolayı Aissati, Sackey ve Guerrier ile sakat olan Cenk Ahmet ve kart cezalısı Emre Akbaba 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Ayrıca, Alanyaspor'un altyapısından yetişen genç oyuncu Ümit Türker'in de bugünkü maçta 18 kişilik kadroda olacağı öğrenildi.

YÖNETİM DAVETTE
Deplasmana giden çok sayıda Alanyasporlu yönetici ise Trabzonspor yönetimi tarafından akşam yemeği davetinde ağırlandı. Alanyaspor kafilesinde Başkan Hasan Çavuşoğlu, Başbakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, Asbaşkanlar Bilal Gömeç, Ahmet Paşaoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, Başkan Yardımcıları, Mehmet Uslu, Erdal Akgün, Baki Boz, Mehmet Has, Muhammet Çetin, Enver Vural, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Güler, Murat Kayacan, Tanju Tüysüzoğlu, Turgut Memiş Çakır ve Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) Başkanı Mehmet Balıkçı yer alıyor.

MUHTEMEL KADROLAR
Bu akşam saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi, Edirne Bölgesi'nin tecrübeli hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yayıncı kuruluş bein SPORTS tarafından canlı olarak yayınlanacak olan maçın muhtemel kadroları ise şu şekilde:

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Gassama, Omeruo, Lazic, Tzavellas, Landel, Candeias, Efecan, N’Sakala, Fernandes, Love.

TRABZONSPOR: Onur, Sgros, Durica, Okay, Castillo, N’Doye, Uğur, Medjani, Olcay, Pereira, Yusuf.

20 Şub 2017 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber