Topal'ın bileği burkuldu

Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde sağ ayak bileği burkulan Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı

FENERBAHÇE, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. İdmana, alt yapı takımlarında oynayan 9 genç futbolcu da katıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Antrenmanın ikinci bölümünde sağ ayak bileği burkulan Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı. Alper ve Emenike'nin tedavilerine devam edildi. Fenerbahçe, yarın saat 14.30'da yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Takım daha sonra Eskişehir'e hareket edecek.

30 Oca 2014 - 14:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber