TFF'den flaş açıklama!

TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sahaya girenlerin hapis cezasıyla cezalandırılması gerektiğini savundu

TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sahaya girenlerin hapis cezasıyla cezalandırılması gerektiğini savundu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özerten, dün akşam Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşananlar hakkında açıklama yaptı. Derbide aşananların Türkiye adına utanç verici olduğunu dile getiren Özerten, sahaya inenlerin hapse girmesi gerektiğini belirtti .
İşte Özerten'in açıklaması: "Futbolun güzel oyun kimliğine yeniden kavuşması için elimizden geleni yapmalıyız. Öncelikle olay Disiplin Kurulu'na sevk edilecek. Olayların adaletli bir şekilde sonuçlanması için çaba sarfedeceğiz. Dün akşam utanç verici bir akşamdı bizim için. Sahaya inmenin cezasının hapis olmasını istiyorum. Ben böyle düşünüyorum. 2020'ye aday bir statta bu olayların çıkması düşündürücü ve utandırıcıdır. Ama tabii buna yüce meclis karar verecektir. TFF, bu maçların organizasyonunda hakemleri temsilci ve gözlemcileri atar. Bizim kolluk kuvvetlerimiz yok. Biz en büyük desteği kulüplerden almalıyız. Çarşamba günü daha önceden planlanan Yönetim Kurulu toplantımız vardı. Artık o toplantı yapılır mı bilmem. Bu işin adli bölümü de var. Dün gece bence utanç gecesi. Olmaması ve yaşanmaması gereken bir gece. Neden böyleyiz bilmiyorum ." 

#

23 Eyl 2013 - 14:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber