TFF'de yangın tehlikesi

Genç Fenerbahçeliler'in yürüyüşü başladı. Yüzlerce taraftar Türkiye Futbol Federasyonu binasına doğru yürüyüşe başladı

TFFbinası önünde ise 5 TOMA bekletiliyor ve çok sayıda çevik kuvvet önlem aldı. Taraftarlar Federasyon ve kurullarını attıkları sloganlar ile protesto ederek yürüyor.

Yürüyüşten ayrıntılar;

- TFF Binasına gelen tarafatrlar burada slogan atarak eylemlerine devam ediyor.
- Yürüyüş esnasında atılan bir havai fişek TFF Binası'nın yanındaki işletmenin camını delerek bina içerisine düştü. Yangın tehlikesi anında müdahale ile atlatıldı.
- TFF Binasına gelen taraftarlar binaya taş meşale ve havai fişek atıyorlar.
- Polis bazı taraftarlara müdahale etti ve birkaç kişiyi gözaltına aldı. TOMA'larda sert bir olmasa da taraftarları püskürtmek için müdahalede bulunuyor.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA 35 BİN BİLET

Fenerbahçe'nin kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacağı Gençlerbirliği maçı için şu ana kadar 35 bin bilet dağıtıldı. Sarı lacivertli kadın taraftarların büyük ilgili gösterdiği karşılaşmada en az 40 bin kadının yer alması bekleniyor.

01 Mar 2014 - 15:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber