Tesise yeni çehre

Alanyaspor Yönetim Kurulu, tesislerde geniş kapsamlı tadilat için bir araya geldi. İç ve dış mekan için projeler hazırlandı. Öncelikle odalar kaliteli hale getirilecek

ALANYASPOR

yönetim kurulu, tesisler için düğmeye bastı. Yönetim kurulu, tesislerin içi ve dışı için iki ayrı proje hazırlattı. Öncelikle iç mekan yıkım çalışmalarına dün başlandı. Tesisler ve Yatırımlar Komitesi, dün Asbaşkanlardan Dilaver Çekiç yönetiminde bir toplantı yaptı. Toplantıya Zülfikar Bozdağ, Bilal Gömeç, Mehmet Uslu, Ahmet Yüksel, Erhan Arıkan, Mimar Okan Şen, Tamer Yalçın ve Turan Görgün ile Mimar Hasan Can Kamburoğlu katıldı. İç mekan çalışmalarının projesini Mimar Okan Şen hazırlıyor. Dış mekan çizimini ise Mimar Hasan Can Kamburoğlu yaptı.
'ALANYA'YA YAKIŞMALI'
TOPLANTIDAN sonra bir açıklama yapan Asbaşkan Dilaver Çekiç, "Takımımız 20 Temmuz'da toplanacağı için öncelikle iç mekan çalışmalarına önem vereceğiz. İç mekanla ilgili bir bütçe oluşturmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz bu konuda üzerlerine düşeni yapıyor. Dış mekan için ise sponsorlara ve bağışlara ihtiyacımız olacak. Bu konuda Alanya Belediye Başkanımız Sayın Hasan Sipahioğlu'ndan da destek isteyeceğiz. Tesislerin Alanya'ya yakışan, şehri en iyi şekilde temsil eden bir görüntüye sahip olması gerekiyor. Bu yönde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

18 Haz 2013 - 12:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber