Terim sorun dinledi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya geldiği Futbol Buluşmaları'nın dördüncüsü Antalya'da tamamlandı

Türkiye

Futbol Direktörü Fatih Terim Antalya, Denizli, Burdur, Isparta ve Afyon illerinin profesyonel kulüp başkanları, teknik direktörleri ile futbol ailesi içinde yer alan herkesi içine alan toplantılar yaptı. Titanik Belek Otel'de yapılan toplantılara Alanyaspor'u temsilen Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile Gençlik Geliştirme Ligleri Sorumlusu Baybora Özdemir katıldı.

Organizasyonla ilgili bir değerlendirme yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Başkanlar, yöneticiler, teknik direktörler, altyapı sorumluları, altyapı hocaları, her ilin futbol paydaşları ile yoğun bir tempoda toplantılar yapıyoruz. Herkesi dinliyoruz. Sorunları dinliyoruz. Düşünceleri alıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Adana, İzmir, Edirne'den sonra dördüncü durağımız Antalya'ydı. Bundan sonra Erzurum'da toplantı yapacağız" dedi.

30 Nis 2015 - 13:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber