Tek kale yetmedi

ALBİMO Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Denizlispor karşısında adeta tek kale oynadık ama son vuruşlarda başarılı olamadık. Galibiyeti hak ettik ama bir puanla yetindik" dedi

 ALBİMO

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, katıldığı basın toplantısında baştan sonuna kadar futbol oynamaya çalışan bir takım olduklarını belirterek, "Maçın geneline baktığınızda karşımızda 9-0-1 ile tamamen anti futbol oynayan, atağı hiç düşünmeyen bir rakip vardı. Maçın hemen hemen tamamında tek kaleye yakın futbol oynadık. Golü attıktan sonra da hiç hücumu düşünmediler. Oyuncu değişikliklerinde bile forvetleri çıkarıp defans veya orta saha oyuncusu aldılar. Böyle bir takıma karşı mücadele ettik. Onların tek şansı yan toptu ve biz de yan toptan gol yedik" şeklinde konuştu.

'KAZIM 25 DAKİKA YATTI'

İkinci yarıda tempolarını arttırdıklarını ve kusursuza yakın bir futbol oynadıklarını dile getiren Altıparmak, "Bir tarafta futbol oynamaya çalışan bir takım, diğer tarafta puan almaya çalışan bir takım vardı. Kalecinin 25 dakika yatması, oyuncuların yerden kalkmaması gibi hareketler yaptılar ki bana göre bunlar lige yakışmıyor. Benim sevincim futbol adına herkesi doyurduk. Biz ALBİMO Alanyaspor olarak maçtan zevk aldık, onların ise almadığını düşünüyorum. Erken gol bulsaydık maç daha farklı olurdu. Sadece sonuç olarak galibiyeti yakalayamadık" diye konuştu.

21 Eki 2014 - 00:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber