Taşıma su ile değirmen dönmez

HACIİNCE, “Sabit gelirler Alanyaspor için olmazsa olmazlardandır. Bu yüzden Mevlüt Çavuşoğlu'na bu girişimi için çok teşekkür ediyorum.

Zaten sezon başında Mevlüt Çavuşoğlu olmasaydı Alanyaspor diye bir şey yoktu ortada. Kendisi uzun yıllardan bu yana Alanyaspor'a her zaman destek veriyor. Taşıma su ile değirmen dönmez. Sabit gelirler muhakkak suretle arttırılmalı. Mevlüt Çavuşoğlu önderliğinde yapılacak her şeyde kendi adıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Yapılan bu girişimlere %100 katılıyorum ve her şartta destekleyeceğim. çünkü başkanlığım dönemimde bu sıkıntıları çok yaşadım, Alanyaspor'un geleceği karanlık değil aydınlık olmalı.
Dersimizi iyi çalışmalıyız. Olmayacak bir şey değil. Takımın yükseleceğine olan inancım tam, bunu hep söylüyorum. Şuan Alanyaspor'un hırslı bir başkanı ve iyi çalışan yönetim kurulu üyeleri var. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Batmış bir gemiyi aldılar ve buralara getirdiler. Kulübün geleceğinde sabit gelirlere yönelik projeler gerçekleşirse, hiç bir sorun yaşanmaz. Çok rahat üst lige çıkarız, oralarda da çok rahat mücadele ederiz. İş başında olanlara güvenim tam, işlerini iyi yapıyorlar. Arazi satın alınması ve ardından buranın değerlendirmesi projesi Alanyaspor'un geleceğine ışık tutar" dedi.

#

04 Nis 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber