'Taraftarı bekliyoruz'

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, tüm futbolseverleri Pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçına davet etti

PAZAR günü ligin ilk maçında grubun şampiyon adaylarından Nazilli Belediyespor'u konuk edecek olan Alanyaspor, maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Taktik ağırlıklı geçen idman sonrası bir açıklama yapan Sportif Direktör Taner Savut, "Tüm futbolseverleri Pazar günü saat 16.00'da Ob Stadyumu'na bekliyoruz. İlk maçlar her zaman zor geçer. Bu önemli maçta tüm futbolseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor. İyi bir futbol ve mücadelenin ardından kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

TÜRKER 3 HAFTA YOK

Öte yandan Turuncu-Yeşilli takımda Çankırıspor'la oynanan hazırlık maçında sakatlanan Türker, dün İzmir'de Spor Hekimi Bülent Zeren'e muayene oldu. Oyuncunun dizinde kemik ödemi tespit edildi. Türker'in 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Yeni transferlerden Gökalp dün takımla birlikte çalıştı. Caner ise takımdan ayrı olarak Yardımcı Antrenör Mustafa Camunak nezaretinde tempolu koşular yaptı. Alanyaspor, Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün Oba Stadyumu'nda yapacağı idmanla sürdürecek.

06 Eyl 2013 - 00:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber