Taraftardan vefa örneği

ALANYASPORLU taraftarlar bir süre önce hastalanarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra Alanya’ya dönen Alanya’nın ilk taraftar sözcüsü Memiş Turgut’u evinde ziyaret etti.

ALTAD Onursal Başkanı Veysel Okşar, "Memiş ağabey Alanyaspor’un ve taraftarın önderidir. Kendisinden çok şey öğrendik. Hastalığını duyunca ziyaretine geldik. Temennimiz bir an önce sağlığına kavuşmasıdır" dedi. Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşayan Memiş Turgut ise "Yaptığım işlerin unutulmaması, bu zor dönemimde beni mutlu etti. Alanyaspor’un gerçek sahibi taraftarlardır. Taraftarı dinlemeyen, hiçe sayan hiç kimse başarılı olamaz. Beni unutmadıkları için Alanyaspor taraftarlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyarete ayrıca ALTAD Başkanı Erhan Özyiğit, bazı üyeler ve Şimşekler grubu sözcüleri Fatih Aslan ile Kemal Yiğit de katıldı.

#

13 Kas 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber