Taraftardan ‘tatlı’ destek

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nı dün akşam yapılan antrenmanda ziyaret eden taraftarlar, Nevşehir GHSİM maçı öncesi oyunculara tatlı yedirerek moral verdiler

ALANYASPORLULAR

Taraftar Grubu sözcülerinden Arif Çakmak, Hüseyin Şengül, Hilmi Eser, Hulusi Tavlı, İsmail Babayiğit ve Tolga Çakmak, 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılan antrenmanı ziyaret ederek basketbolculara moral verdiler. Antrenman sonunda ise oyunculara tatlı ikram eden taraftarlar, Nevşehir GHSİM maçı için de başarılar dilediler. Ziyaret hakkında açıklama yapan Arif Çakmak, “Alanya Belediyespor’un bundan sonraki ilk iki maçı ve son dört maçı büyük önem arz ediyor. Alanyasporlular Grubu olarak sadece Alanyaspor’u değil, ilçemizde yapılan tüm spor organizasyonlarında Alanyamızı temsil eden takımlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Alanya Belediyespor’un bu zorlu yoldan başarılı bir şekilde çıkacağına inanıyorum” dedi.

ERKEN’DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Bayan Basketbol Takımı’nın bu hafta oynanacak Nevşehir GHSİM maçı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Takımın konuk olacağı Nevşehir’den galibiyetle döneceklerine inandığının da altını çizen Erken, “Takımımıza 75. Yıl Spor Salonu’na gelerek moral desteği veren Alanyasporlular Taraftar Grubu’na çok teşekkür ediyorum. Gerek basketbolda, gerekse futbolda taraftar desteğine ihtiyacımız var” dedi. Öte yandan Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 15. haftasında Nevşehir GHSİM’ye  konuk olacak olan Alanya Belediyesi Bayan Basketbol Takımı bugün yola çıktı. Ligi ilk 8’de bitirip play-off oynamayı hesapladıklarını söyleyen Başantrenör Osman Ersan, “Nevşehir’den galibiyetle dönmek ve moral bulmak istiyoruz. Bu maç çıkış maçımız olacak” dedi.



05 Şub 2016 - 10:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber