Taraftar yönetimi yendi

Alanyaspor taraftar gruplarından oluşan takım Alanyaspor yönetim kurulundan oluşan takımı halı saha maçında farklı yendi.

DÜN akşam  Alanyaspor yönetim kurulu üyelerinin, taraftar grupları karması ile halı saha maçı yapması taktir topladı. Yönetimden Hakan Dizdaroğlu, Osman Çilingir, Levent Özkan, Levent Uğur, Hakkı Erdem, Musa Gürkan, Ferhat Arif Direkçi ve Teknik Heyetten de Abdullah Tanyolaç, Ahmet Aygün, İsmail Kısa’nın yer aldığı ekibin teknik adamlığını da Cevat Türkay yaptı. Hasan Murat Diler ve Cengiz Yiğit sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamadılar. KALE arkası temsilcisi Serdar Kula, ALTAD temsilcisi, Erhan Özyiğit, Şimşekler’den de Kemal Yiğit ve Zekeriya Korkmaz’ın hazır bulunduğu maçta, Erhan Özyiğit, Süleyman Tülü, Hilmi Eser, Cemal Şimdi, Mustafa Akış, Emrah Bayır, Muhittin Düşünce’den oluşan taraftar takımı yönetimi farklı skorla yendi. Başkan Hakan Dizdaroğlu, “Çok çalışmamız gerekir, ya taraftar takımının tüm sporcularına doping testi yapılmasını isteyeceğim" dedi.

#

05 Mar 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber