Taraftar Adebayor'u istiyor

Forvet arayışlarını sürdüren Alanyaspor'a yoğun bir taraftar baskısı var. Şu an kulüpsüz olan ünlü futbolcu Emmanuel Adebayor'un transfer edilmesini isteyen taraftar "Adebayor kombine satışlarını patlatır" diyor

DÜNYACA ünlü forvet Emmanuel Adebayor'u Alanyaspor'da görmek isteyen Turuncu-Yeşilli taraftar, Alanyaspor yönetimine çağrıda bulunarak ünlü forvetin transfer edilmesini istedi. Alanyasporlu futbolcu Jonathan Ayite'nin milli takımdan arkadaşı olan futbolcunun kulüpsüz olması, olası bir transferin kolaylığı açısından da önem taşıyor. Taraftarın sesine şimdilik kulak tıkayan Alanyaspor yönetimi ise transferde her zaman olduğu gibi ince eleyip sık dokuyor. Daha önce Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham gibi büyük kulüplerin formasını giyen Togolu forvet, geçtiğimiz yıl Crystal Palace forması altında 12 maç oynadı ve 1 gol kaydetti. Şu an 32 yaşında olan ve eski formunu yakalamak isteyen tecrübeli golcünün, kendini gösterebileceği bir kulüpte yeniden yıldızını parlatmak istediği de iddia edildi.

17 Ağu 2016 - 22:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber