Taner Savut: 'İyi oynuyoruz ama...'

Deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor'da, sportif direktör Taner Savut, "Oynadığımız maclarda statistiksel olarak rakiplerimizden üstünüz ama bireysel hatalar canımızı yakıyor" dedi

AYTEMİZ Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, dün akşam Oba Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 haftadır oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını ve beklemedikleri sonuçlarla karşılaştıklarını söyledi. Son 4 maçta rakiplerine oyun anlamında üstünlük kurduklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirten Savut, "Takımımız pozisyona giriyor, az pozisyon veriyor ancak istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu maçlarda yediğimiz gollerin büyük çoğunluğu bireysel hatalardan kaynaklanıyor. Bunun yanında çok sayıda kaçırdığımız gol şanslarımız var. İyi oynamadan çok pozisyon verip az pozisyon bulsaydık daha fazla endişe edebilirdik” dedi.  
"İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALACAĞIZ"
Yeni bir takım olduklarını ve bu tarz dezavantajlar yaşadıklarını dile getiren Savut, “ Bu süreci çok soğukkanlı, sakin ve objektif değerlendirmeler yaparak geçmeliyiz. Bu açıdan baktığımda kötü bir tablomuz yok. Takımımızın performansının sonuca yansımasa da iyi olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımız da çok üzgün durumda. İyi çalışarak, iyi mücadele ediyorlar ancak her hafta farklı bir oyuncunun basit bir hatasıyla sonuca gidemiyoruz. Ancak bunun böyle gitmeyeceğini düşünüyorum. Kaliteli futbol ve iyi mücadele devam ettiği sürece istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. 
"EKSİĞİ OLMAYAN YOK"
Kasımpaşa maçını da değerlendiren Savut, ligde her rakibin zor ve iyi oyunculara sahip olduğunu kaydederek şöyle dedi: "Herkes puan veya puanlar almak için sahaya çıkıyor. Biz Fenerbahçe maçında da böyle çıkmıştık. Alırız veya almayız ama hedefimiz bu doğrultuda olacak. Kasımpaşa'nın son 2-3 haftadır bir çıkışı var. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İstediğimiz sonucu almak için çaba göstereceğiz. Süper Lig'de mücadele edip de 'şurada eksiğimiz var' demeyecek takım yoktur. Kimi azdır, kimi çok ama bizim eksiğimiz fazla değil. Biz de oyuncularımızın mücadelesinden ve istatistik verilerinden memnunuz. Zaten hangi Süper Lig takımına sorsanız 'eksiğimiz yok' demeyecektir. Kısacası eksiksiz takım yoktur."

27 Eki 2016 - 14:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber