Tam 4 yıl sonra ortaya çıkan acı Schumacher gerçeği

Michael Schumacher'in ailesi Bunte dergisini mahkemeye verdi

MİCHAEL Schumacher, hakkında ' tekrar yürüyebileceğini iddia eden' Bunte dergisi, efsane pilotun ailesi tarafından mahkemeye verildi. Schumi 30 Aralık 2013'te Fransa Alpleri'nde kayak kazası geçirmişti.
Michael Schumacher ile ilgili somut ve resmi bilgiler ortaya çıktı. Gerçekler, ailenin Bunte isimli dergiyi mahkemeye vermesiyle gün yüzüne çıktı. 
Efsane pilotun tekrar yürüyebileceğini iddia eden habere karşı Schumacher ailesi dava açtı, özel hayatın gizliliğini ihlalden dolayı tazminat talep etti.

Avukatın ifadesiyle ortaya çıktı
Ailenin avukatı Felix Damm duruşmada, derginin ortaya attığı iddiayı yalanladı ,"Schumacher yürüyemiyor" diyerek hâlâ yürüyemediğini ekledi. Bunte dergisi adına katılan yayın yönetmeni Tanja May de dayanaklarını mahkeme heyetine sundu.

Dinleyicilere kapatıldı
Hamburg'da görülen duruşmada, yine sırların ortaya çıkmasını önlemek adına hamleler yapıldı. Hakim Simone Kafer duruşmayı dinleyicilere kapattı, 'hastanın sağlık durumu'nu gerekçe gösterdi.

Durumu yıllardır gizleniyor
Formula 1'in efsane pilotu olan Michael Schumacher, 2013 yılının son günlerinde bir kayak kazası geçirmişti. Alpler'de başını kayaya çarpan ve ardından komaya giren Schumi, bir dizi operasyonun ardından hayatta kalsa da, ne durumda olduğu o tarihten bu yana gizleniyordu.

23 Şub 2017 - 17:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber