'Takımı ligden çekebiliriz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başkanı Osman Toprak, hakem hatalarının devam etmesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) olanlara seyirci kalması halinde takımı ligden çekebileceklerini söyledi

PTT 1

. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başkanı Osman Toprak, hakem hatalarının devam etmesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) olanlara seyirci kalması halinde takımı ligden çekebileceklerini söyledi

'AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKİYORUZ

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor karşılaşmasında verilen iki kırmızı kart ve sonrasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan Osman Toprak, daha önceki maçlarda da aleyhte verilen, sonuca etki eden bariz hakem hatalarından canlarının defalarca yandığını savundu. Adana Demirspor maçında hakem Emre Malok'un verdiği iki kırmızı kart, bir penaltı ve diğer kararları kamuoyunun vicdanına bıraktığını dile getiren Toprak, şöyle konuştu: "Maçın orta hakemi ya futbol kurallarını bilmiyor ya da eyyam yapıyor. Artık bıçak kemiğe dayandı. Futbolcularımız sahada emeklerini sarf ederek, terlerini son damlasına kadar dökerek alınları dik bir şekilde, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yakışır biçimde mücadele ediyorlar. Hakemin kollamasına, federasyonun kollamasına ihtiyacımız yok. Yapılan hakem hataları ve yanlış kararlar nedeniyle kendimizi 'akıntıya karşı kürek çekiyormuş' gibi hissediyoruz."

'İSTEĞİMİZ DAHA ADİL OLUNMASI'

Takımın, Adana Demirspor maçında "hakem kıyımına" uğradığının tüm Türkiye tarafından görüldüğünü öne süren Toprak, "Takım olarak bu hakem kıyımları ve hatalar yüzünden puan kayıplarına tahammülümüz kalmadı. Bu tarz hakem hataları, aleyhimize kasıtlı olduğunu düşündüğümüz kararlar devam ederse, TFF ve MHK bütün bu olanlara seyirci kalmaya devam ederse takımımızı ligden çekmek dahil her türlü uygulamayı yapabileceğimizi spor kamuoyuna üzülerek bildiririz" dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş da hakemlerin maçları adil yönetmelerini istediklerini belirterek, izlediği Altınordu karşılaşmasında da benzer hakem hatalarını gördüğünü ifade etti. Bektaş, "Bir anket gördüm, 'maçları yabancı hakemler yönetsin' diyenlerin sayısı ankete katılanların yüzde 70'ini oluşturuyor. Ben bu durumdan utandım. İstediğimiz daha adil olunması" dedi.

24 Şub 2016 - 13:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber