Süper prim

Alanyaspor Yönetim Kurulu, takım 1. Lig'e çıkarsa futbolcuları prim zengini yapacak. Açıklanan prim futbolcu başı 50 bin TL. Ayrıca tüm cezalar da affedilecek

KİŞİ BAŞI 50 BİN TL
Alanyaspor Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda 'Play-Off' maçları sonunda takımın 1. Lig'e yükselmesi durumunda sportif direktör ve teknik heyetin raporu doğrultusunda futbolcu başına  50 bin TL prim verecek. Ayrıca kalan 4 haftada prim sistemi uygulanmayacak. Takım 1. Lig'e yükseldiği takdirde prim sistemi gereği verilen tüm cezalar affedilecek. Teknik heyetin ve futbolcuların bir süredir talepleri olan bir miktar maç başı ve maaş ödemeleri konusunda çalışmalara başlandı. 'Play-Off' maçları öncesi bir miktar ödeme yapılacak.

ZORLUKLAR YAŞIYORUZ

Alanyaspor Kulübü Mali Başkanı Ahmet Paşaoğlu, "Bugüne kadar başta yönetim kurulu havuz gelirleri olmak üzere, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in verdiği desteklerle güç şartlarda da olsa dönem dönem ödemeler yaparak takımımızı bu noktaya getirdik. Bundan sonraki süreçte takıma bir miktar daha ödeme yapmamız gerekiyor. Bu konuda çalışmalar yapacağız. Yönetim kurulu olarak mali konularda çok yıprandık ama takım sürekli şampiyonluk potasında olduğu için bir miktar da borçlanarak bugünlere kadar geldik. İnşallah bundan sonra iyi olur" dedi.

YETER Kİ ÇIKALIM

Alanyaspor Kulübü Mali Başkanı Ahmet Paşaoğlu, "Takım yeterki 1. Lig'e çıksın. Yönetim olarak biz buna inandık. Borç harç, nakit çek verir futbolcularımızı ödüllendiririz, hesaplarını da kapatırız" diye konuştu.

16 Nis 2014 - 18:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber