Süper Lig duası

Alanyaspor, bu akşam Adana Demirspor'u mağlup ederse 68 yıllık 'Süper Lig' hasretimiz dinecek. Futbolcularımız dün Mevlana'da dua edip "Başaracağız" dediler

ALANYA, yine tarihi bir güne uyandı. Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği PTT 1. Lig Play-Off Finali, bu akşam Multigroup Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Dev finali FIFA Kokartlı Hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Nefesler tutuldu çünkü bu akşam saat 20.45'te Alanyaspor bir 'Süper Lig' ekibi olabilir. 
AKIN AKIN KONYA'YA
TFF, Konya Torku Arena'da Alanyaspor'a 18 bin 81 kişilik tribün tahsis ederken, bugün sadece internet üzerinden bilet satışı yapılacak. Alanyalılar bugün otobüsler ve özel otomobillerle Konya'ya akın edecek. Alanya halkının başarılı olmaları için dua ettiği futbolcularımız dün Mevlana Müzesi'ne giderek Süper Lig duası ettiler.

İLGİLİ HABERLER



Adana Demir çirkefleşti



68 yıllık hasret



'Bu maçın telafisi yok'



Taraftara uyarı

26 May 2016 - 15:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

duayı kime etmişler??? - mevlana'yı mı etmişler duayı yoksa yaradana mı? islam'da aracılar yoktur. bir de dua kabul olmazsa sorumlusu kim olacak? mevlana mı yaradan mı? başarı ve başarısızlık neden eşit dağıtılmıyor? yoksa bazıları kayırılıyor mu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 15:53

Çorum Haber