Store rekor kırdı

Antalyaspor Kulübü'nün forma ve ürünlerinin satıldığı mağazalarda bu sezon son 15 yılın en yüksek satışları yapıldı. Mağazalarda satılan 14 bin Antalyaspor forması arasından 12 bin Eto'o forması satın alındı

ANTALYASPORKulübü logolu ürünlerin satıldığı Antalyaspor Store, bu sezon Eto'o transferi ve yeni stadın açılışıyla taraftardan yoğun ilgi gördü. Bu sezon 14 bin Antalyaspor forması, 7 bin de taraftar formasının satıldığı mağazalar tişört, eşofman, anahtarlık, bardak, atkı, şapka satışlarıyla en yoğun dönemini yaşadı. Mağazalarda en çok ilgiyi de Eto'o forması gördü. Mağazalarda yaklaşık 12 bin Eto'o forması satıldı. Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, "Bu sezon Antalyaspor'da Eto'o'nun forma giymesi ve yeni statta oynanan maçlarla mağazalarda çok iyi olarak değerlendirebileceğimiz cirolar yakaladık. Antalyaspor'da son 10 yılın en yüksek cirosuna ulaştık. Taraftardan en yoğun ilgiyi Eto'o forması gördü. Satışlarımızdan elde edilen gelirle kulüp derneğine bağlı amatör branşlara kaynak oluşturuyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Yeni sezonda ürün çeşitliliğimiz artacak. Gelecek sezonda taraftarımızın en yüksek seviyede ilgi göstermesini bekliyoruz" diye konuştu. Öte yandan, Alanyasporlu taraftar da Alanyaspor yönetimine çağrıda bulunarak, "Artık Süper Lig'e yükseldik. PTT 1. Lig takımlarının bile üst düzey store mağazaları var. Alanyaspor'a yakışır bir mağazanın da Alanya'ya açılması gerekiyor" dediler.

10 Haz 2016 - 21:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber