Stadyumda iftar imkanı

29 Mayıs Pazartesi günü devi bir maça sahne olacak olan Bahçeşehir Okulları Arena Stadyumu'nda, maça gelecek olan oruçlu taraftarlar için Çıtırım Pastanesi çok özel menüler hazırladı

Stadyumda iftar imkanı
Haber albümü için resme tıklayın

AYTEMİZ Alanyaspor'un Süper Lig'deki iç saha maçlarını yaptığı Bahçeşehir Okulları Arena Stadyumu'nun büfelerini işleten Çıtırım Pastanesi, ligin 33'üncü haftasında oynanacak olan Galatasaray maçında oruçlu olan taraftarlar için çok özel menüler hazırlıyor. Çorba, tavuklu pilav, brocin ekmeği, hurma ve pet sudan oluşan ilk menüyü 15 TL, ekmek arası köfte, ayran ve pet sudan oluşan ikinci menüyü 12, içli pide, ayran ve sudan oluşan üçüncü menüyü de 10 TL'den satışa sunacak olan Çıtırım yetkilileri, "Maçın başlama saatinin 20.00'de olması ve iftar saatine denk gelmesinden dolayı iftarlık menüler hazırladık. Taraftarlar, farklı fiyatlarda hazırladığımız pratik menülerimizle iftarlarını rahatça açabilecekler" dediler.

25 May 2017 - 19:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber