Sorro'nun peşindeyiz

Ara transfer döneminde ilk olarak Sezer Özmen'i kadrosuna katan Multigroup Alanyaspor, transfer görüşmeleri çerçevesinde Osmanlıspor forması giyen Fildişi Sahilli oyuncu Bakary Sorro'nun peşine düştü

MULTIGROUP

Alanyaspor'un Gold City Otel'de kampı sürerken, yöneticiler de bir taraftan transfer görüşmeleri yapıyor. Hareketli günlerin yaşandığı ara transfer döneminde ilk olarak Fransa'nın Metz takımından Sezer Özmen'le anlaşan Alanyaspor, şimdi ise Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor forması giyen Bakary Sorro'nun peşine düştü. 31 yaşındaki oyuncu ile menajeri ve kulübü aracılığıyla görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında. Alanyaspor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, transfer görüşmelerin olumlu gitmesi halinde savunma oyuncusu Bakary Sorro ile anlaşma sağlanacağı iddia edildi.

Bakary Sorro kimdir?

Doğum tarihi: 05.12.1985

Doğum yeri: Anyama / Fildişi Sahili

Boy: 1.84

Kilo: 75

Pozisyon: Defans

08 Oca 2016 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber