Şok etti ve gitti

Alanya'nın 'Süper Lig' umutlarını söndüren 5-1'lik Samsun mağlubiyetinin ardından "Samsunspor'un şampiyon olmasını canı gönülden isterim, istiyorum da. İnşallah olur" diyerek ikinci bir şok yaşatan Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar, taraftarın tepkileri üzerine görevden alındı

PTT 1. Ligi'ni 3. sırada tamamlayarak Play-Off'a kalan ve dün Play-Off ilk maçında Samsunspor'a 5-1 yenilen ALBİMO Alanyaspor, 'Süper Lig' hayalleri kuran Alanya'yı hüsrana uğratmıştı. Alanya'da ikinci şoku ise Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar yarattı. Alınan farklı mağlubiyetin ardından kameraların karşısına geçen Kalpar "İşimiz çok zor. O zaman Samsunspor'un şampiyon olmasını canı gönülden isterim, istiyorum da. Bu sonuçtan sonra inşallah olur diyorum" dedi. Kalpar'ın bu sözleri, Alanya'da spor camiasını adeta şok etti.

DİM HİSLERE TERCÜMAN OLDU

Bu şok sözleri sosyal paylaşım sitesi Twitter'da değerlendiren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanyaspor taraftarının talebini dile getirerek, hem Kalpar'a, hem de Alanyaspor yönetimine şu çağrılarda bulundu: "Alanyaspor'un hocasına yakışan açıklama bu mu? 'Samsun'u Alanya'da 4-0 yener, turu geçeriz' demesi gerekmez mi? Bu nasıl laf hoca? Kaldı ki, Alanyaspor çıkamıyorsa Süper Lig'e Antalyaspor çıksın isteriz biz. Samsun değil. Samsun taraftarının alkışı Kalpar'ı sarhoş etmiş. Madem içimde kalmasın söyleyeyim, dün akşam Samsun'da tel tel dökülen takım senin eserin hoca. Kadro seçimin yanlış. Açık oynatman yanlış. Kalpar gibi kurt hocalar iyi bilir, bu iki ayaklı elemede 5 gol yemek bir hayli beceri ister! Rakip sahada defansif oynamazsan böyle olur! Alanyaspor yönetimi bu durumda Kalpar hocaya nasıl tahammül edecek bilmiyorum. Samsun'u bugünden alkışlıyorsa Oba'da da 5'lik olacağız demektir. Kalpar Hoca'yı ya evine gönderin, ya tribüne yollayın. Orada bol bol Samsun'u alkışlasın. Bizim onurumuzla oynamasın. Lütfen. Bu saatten sonra Kalpar'ın Alanyaspor'un başında sahaya çıkması bile bile lades olur. Alanyaspor taraftarı yuhalar, rezil eder. İstifa etmeli."

YÖNETİM KAYITSIZ KALMADI 

Ve Albimo Alanyaspor yönetimi kurulu, Dim'in bu twitlerinden 1 saat sonra olağanüstü toplanarak Kalpar'ın görevine son verdi. Karar, kulübe çağrılan Kalpar'a tebliğ edildi. Kalpar, Samsunspor'la pazartesi günü oynanacak rövanş maçında takımın başında olmayacak.

30 May 2015 - 08:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber