Şimşek temkinli

Alanyaspor'un Boşnak çalıştırıcısı Safet Sucic, üst üste deplasmanda oynayacakları Kayserispor ve Konyaspor maçlarından puan çıkaramazlarsa zor duruma düşebileceklerini söyledi

AYTEMİZ Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Kayserispor ile çok önemli bir maç yapacaklarını söyledi. Ligde kalan 6 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını anlatan tecrübeli çalıştırıcı "Şu anda ligde bu anlamda tek takımız. Gelecek iki maçımızı deplasmanda oynayacağız. Eğer bu maçlarda puan veya puanlar almazsak zor duruma düşeriz. Özellikle Kayserispor maçından puan almamız gerekiyor. Belki bir puanla ligde kalmayı garantileyemeyiz ama rahat bir konuma geliriz. Üç puan çok iyi olur ama gerçekten maç zor olacak" dedi. Antrenmanda sakatlanarak Osmanlıspor karşılaşmasında sahada yer alamayan Vagner Love'ın durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağını ve oyuncunun oynamak istemesine bir şey demeyeceğini söyleyen Susic "Hazırsa bakacağız. En ufak bir risk varsa onu oynatmayacağız. O iyi bir lider ve iyi bir oyuncu. Son maçlarda takıma büyük katkısı oldu. Herkes ondan memnun. Seneye de bu takımda olmasından dolayı memnunum. Her antrenmanda çok iyi çalışıyor. Kariyeri de tartışılmaz, büyük takımlarda oynadı. Performansı da benim için sürpriz değil" şeklinde konuştu.

'BEŞİKTAŞ HAK EDİYOR'

Ligin bitmesine 6 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 7'ye çıkaran Beşiktaş'ı bu sezonun şampiyonu olarak gördüğünü ifade eden Boşnak teknik adam "Beşiktaş ve Başakşehir arasında 7 puan fark var. Gelecek maçta da Beşiktaş, Başakşehir'e karşı oynuyor. Yenilse bile puan farkı kapatılamaz. Bana göre Beşiktaş iyi futbol oynuyor ve bu sezon şampiyonluğu hak ediyor" dedi. Ligde ikincilik mücadelesinde Fenerbahçe'nin ise son dönemde çıkış yakaladığını anlatan Susic, sarı lacivertli ekibin Başakşehir ile ikincilik mücadelesi vereceğini söyledi. Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldız oyuncusu Edin Visca'nın da büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu vurgulayan Susic "Kaliteli ve iyi bir oyuncu. Bana göre Başakşehir'de biraz fazla kaldı. Öncelikle Türkiye liginde 4 büyük takımdan birine gitmesi gerekiyordu" ifadelerini kullandı. Türkiye’de daha önce de görev aldığını hatırlatan Boşnak teknik adam, önceki ile şimdiki çalıştırdığı takımlar arasında bir fark göremediğini dile getirerek, futbol anlamında bir farkın olmadığını ancak şartların eskisine göre çok daha iyi olduğunu kaydetti.

27 Nis 2017 - 23:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber