Şimşek'te hedef 3 puan

Bugün saat 13.30'da Atiker Konyaspor'u ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, bu önemli mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı

SPOR Toto Süper Lig'in 13'üncü hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor'u Oba Stadyumu'nda ağırlayacak olan Turuncu-Yeşilli temsilcimiz, dün yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı ve bugünkü maç saatini beklemeye başladı. Zimbitlik Tesisleri'nde yapılan ter antrenmanı, teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapıldı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, 5'e 2 top kapma çalışması ve dar alanda paslaşma ile sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Deniz Vural katılmazken, sakatlığı büyük ölçüde geçen Ismail Aissati ve Mamadou Fofana da fizyoterapist Ali Şanlı gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. 
KALPAR HATA İSTEMİYOR
Kayserispor maçında takım halinde kötü oynadıklarını fakat kazanmasını bildiklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı Hüseyin Kalpar, Atiker Konyaspor maçını da kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi. Yapılan bireysel hataları en aza indirmek için yoğun çaba sarfeden Kalpar, dün yapılan antrenmandan önce oyuncuları ile bir toplantı gerçekleştirdi ve Konyaspor maçında hata istemediğini söyledi.

03 Ara 2016 - 14:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber