Şimşek kozunu açıkladı

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Atiker Konyaspor maçını taraftarların da desteği ile kazanacaklarını söyledi

AYTEMİZ Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor'u Oba Stadyumu'nda ağırlayacak. Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Yeşilli ekip, dünü tek antrenmanla tamamladı. Zimbitlik Tesisleri'nde yapılan antrenman teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman, istasyon çalışmasında ısınma ve koşu ile başladı. Ardından gruplara ayrılan Turuncu-Yeşilli oyuncular, 5'e 2 top kapma çalışması ve dar alanda paslaşma yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çift kale maçı yapan Aytemiz Alanyasporlu futbolcular, Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını bugün 13.30'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. 

'KAZANAN BİZ OLACAĞIZ'

Pazar günü Atiker Konyaspor ile önemli bir mücadeleye çıkacaklarını söyleyen Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Süper Lig'de ilk kez karşılaşacakları rakiplerini yeneceklerini söyledi. İç saha maçlarının önemine değinen tecrübeli teknik adam, "Oba Stadyumu'nda oynanan maçlara her zaman daha iyi motive olarak hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz Kayserispor maçında da iyi bir futbol ortaya koymamamıza rağmen muhteşem taraftarlarımızın desteği ile farklı galip geldik. Üst üste kendi sahamızda oynuyor olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak Konyaspor maçından da galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Pazar günü Turuncu-Yeşilli renklere gönül veren sporseverleri tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

01 Ara 2016 - 20:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber