Şimşek güçlendi

Alanyaspor, ara transferde Kahramanmaraşspor'dan Şamil Ünal ve Bugsaşspor'dan Ali Kuleli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcular bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak

ŞAMİL VE ALİ

Bir süredir ara transfer çalışmalarını sürdüren Alanyaspor, kadrosunu iki önemli oyuncu ile takviye etti. Turuncu-Yeşilli takım 1. Lig ekiplerinden  Kahramanmaraşspor'dan orta alan oyuncusu Şamil Ünal ve 2. Lig ekiplerinden Bugsaşspor'dan forvet oyuncusu Ali Kuleli ile sözleşme imzaladı. Alanyaspor Transfer Komitesi Başkanı Kamil Köseoğlu, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda iki oyuncu ile anlaştık. Bir veya iki oyuncu daha alıp transferi noktalayacağız" dedi.

ALAİYE'DE KAMP

Öte yandan, Alanyaspor'un devre arası programı büyük ölçüde şekillendi. Turuncu-Yeşilli takım 8 Ocak tarihine kadar tesislerde kamp yapacak. Alanyaspor bu tarihte Türkler Alaiye Resort Otel'de bir hafta kamp yapacak. Temsilcimiz 12 Ocak'ta Fenarbehçe ile karşılaşacak. 15 ve 18 Ocak'ta iki hazırlık maçı daha oynayacak olan Alanyaspor'un devre arası kamp programı sona erecek. Alanyaspor, ikinci yarıdaki ilk lig maçını 26 Ocak'ta deplasmanda Nazillispor'la oynayacak. Futbolculardan Alper, Burak ve Emre 8-9 Ocak günlerinde 2. Lig Karması Kampı'na katılacaklar.

04 Oca 2014 - 09:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber