Şimşek Cimbom'a bileniyor

Süper Lig'deki ilk yılında ligde kalmayı garantileyen Aytemiz Alanyaspor, son iç saha maçında Galatasaray'ı ağırlayacak. Sarı kırmızılı takımı gözüne kestiren turuncu yeşilli temsilcimiz, taraftarlarına galibiyetle veda etmek istiyor

SPOR Toto Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, ligdeki son iç saha maçını 29 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Galatasaray ile yapacak. Süper Lig'de Galatasaray'la ikinci kez karşılaşacak olan turuncu yeşilli takım, bu önemli mücadelede taraftarlarına galibiyet armağan etmek istiyor. Maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Alanyasporlu oyuncular, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Dün akşam Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Safet Susic gözetiminde 1,5 saat süren bir antrenman yapıldı. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik bir çalışma gerçekleştiren turuncu yeşillilerin neşeli oldukları gözlendi.

LOVE İNAT ETTİ

Süper Lig'de attığı 21 golle krallık yarışını önde götüren Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Vagner Love, Akhisar maçında ara verdiği gollerine Galatasaray karşısında devam etmek istiyor. 21 golle kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Brezilyalı santrafor, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında "Süper Lig'in gol kralı olmak istiyorum. Taraftarlar, yönetim ve futbolcu arkadaşlarım beni gol kralı yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Umarım sezon sonuna kadar birkaç gol daha atarak kral ben olurum" demişti. Dün yapılan antrenmanda oldukça hırslı bir görüntü çizen sambacı oyuncu, taktik çift kale maçta attığı gollerle alkış aldı.

27 May 2017 - 00:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber