Şimşek Adanaspor'a kilitlendi

Cumartesi günü Bahçeşehir Okulları Arena'da konuk edeceği Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor, bugün 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi

CENGİZ Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Safet Susic ve yardımcısı Elvir Balic gözetiminde yapılan antrenman toplu halde koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından gruplara ayrılan turuncu yeşilliler 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptılar. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren futbolcuların hırslı görüntüleri teknik heyeti memnun etti. Hafif sakatlığı devam eden Cenk Ahmet Alkılıç da antrenmanı Fizyoterapist Ali Şanlı gözetiminde düz koşu yaparak tamamladı. Aytemiz Alanyaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını yarın 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Cumartesi günkü maç saatini beklemeye başlayacak.

23 Şub 2017 - 12:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber