Seviyorsan gel!

Alanyaspor, bugün yarı final rövanş maçında Oba Stadyumu'nda Ankaragücü ile karşılaşacak. Haydi Alanya! Finale uzanan bu zorlu maçta takımımızın yanında olalım

PTT 1. Lig'e çıkma yolunda son 180 dakikaya çıkacak olan Alanyaspor, bugün yarı finalrövanş maçında Ankaragücü'nü mağlup edip, final vizesi almak istiyor. Oba Stadyumu'ndaki karşılaşmayı Süper Lig Hakemi Serkan Çınar yönetecek. Maç saat 17.30'da başlayacak.

ÖĞRENCİ VE KADINLARA ÜCRETSİZ

ALANYASPOR'DA sakat olan Kazım dışında eksik oyuncu bulunmuyor. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan ekibimiz maça avantajlı başlayacak. Maç biletleri sadece 10 TL ancak öğrenciler, kadınlar ve çocuklar ücretsiz izleyebilecek. Alanya'yı seven herkes, bugün Oba'ya bekleniyor.

BÜYÜK SINAV
Alanyaspor'da sakat olan Kazım dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Konuk Ankaragücü'nde Emre, Levent ve Mehmet Çakır sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyorlar. Ankaragücü önceki akşam Alaiye Resort Otel'de kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Alanyaspor maçın son çalışmasını dün tesislerde yaptı.
TEDBİRLER ALINDI
Alanyaspor Yönetim Kurulu, rakip takım seyircilerine 700 kişilik yer ayırdı ve bunu yazılı olarak Ankaragücü kulübüne bildirdi. Maç biletinin ücreti her iki takım seyircisi için 10 TL olarak belirlendi. Alanyaspor'da öğrenciler, kadınlar ve çocuklar maçı ücretsiz olarak izleyebilecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatı ile halk otobüsleri saat 15.00'den itibaren 25 Metrelik Yol'dan stadyuma kadar taraftarı taşıyacak ve maçtan sonra aynı güzergahtan geri getirecek. Maç için Antalya'dan gelecek özel ekipler şehirde ve stadyumda tedbirler alacak.

27 May 2014 - 10:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

serdar metin - alanyasporumuza güveniyoruz.defansta koray,hucumda burak maçın kilit oyuncuları.inşallah şampiyon olacağız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 10:35

Çorum Haber