Sergen Yalçın: Onların bileği bükülmez

Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı ve Galatasaray ile Beşiktaş'ın son durumlarını değerlendirdi

TÜRK futbolunun efsanelerinden Sergen Yalçın, BİP uygulamasında yer alan '10 Numara Muhabbet' kanalında bu hafta Beşiktaş, Galatasaray ve İngiltere Premier Ligi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BEŞİKTAŞ BU LİGDE ÇOK ZOR KAYBEDER"

"Beşiktaş geçen sezon Şenol Güneş ile beraber çok iyi bir performans gösterdi. Bu sezon da bıraktığı yerden devam eden bir Beşiktaş var. Ligimizin seviyesini düşünürsek ben Beşiktaş'ın Türkiye Ligi'nde üzerine koyarak gideceğini düşünüyorum. Çünkü Şenol Güneş'in elinde zengin bir kadro var. Yani birçok oyuncu kullanabileceği bir kadro. Bunları da zaman zaman değiştirerek kullanması ve oyuncuları bu sayede fit tutması takım için çok önemli. Herkesi kullanıyor ve bu aşamada herkes formda kalma durumunda. Bu Beşiktaş için çok büyük bir avantaj. Yani Beşiktaş'ın ligde kaybetmesi gerçekten biraz zor gibi görünüyor."

GALATASARAY KALECİ YÖNÜNDEN ÇOK ŞANSLI

"Eğer bir takım şampiyon olacaksa, başarılı olacaksa, UEFA'da Şampiyonlar Ligi'nde bir yerlere gelecekse, ki standart takımlardan bahsediyorum yani üst düzey takımlardan bahsetmiyorum, kaleci faktörü çok önemlidir. İyi bir kaleci seni ligde şampiyon yapar. O yüzden Galatasaray kaleci anlamında diğer takımların bayağı bir önünde çünkü Muslera çok iyi bir kaleci. Muslera'nın ellerinin yanı sıra ayakları da çok iyi. Komple olarak dört dörtlük bir kaleci. Bu da Galatasaray için sezonun tamamında büyük avantaj. Muslera, insan olarak da çok iyi bir görüntü veriyor. Kalede sağlam duruyor, sakin duruyor."

28 Eki 2016 - 19:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber