Semih Şentürk'e kaderin cilvesi

Volkan Demirel ile Yalçın Ayhan arasındaki 'küfür davasında' tanık olarak dinlenecek Semih Şentürk, biri eski, diğeri yeni iki takım arkadaşı arasında kaldı

FENERBAHÇEile Kasımpaşa arasında 24 Şubat 2013'te oynanan karşılaşma sonrası, Yalçın Ayhan'a tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle, 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, hakim karşısına çıktı. İki futbolcunun karşı karşıya geldiği davada en zor durumda ise tanık olan Semih Şentürk kaldı. Biri eski takımı F.Bahçe'den diğeri ise şu anki takımı Başakşehir'den arkadaşı olan iki oyuncunun arasında kalan Semih, yaşanan olayın tek şahidi durumunda. Duruşmada ifade veren Volkan Demirel, "Yalçın Ayhan, aileme ve özellikle anneme küfür etmiş. Bunu bana Semih Şentürk söyledi. Sonra karşılaştık. Küfür edip etmediğini, etti ise yüzüme söylemesini istedim. Sonrasında ayrıldık. Otobüse binerken tekrar karşılaştık. Orada da aramızda tartışma yaşandı" dedi.
Yalçın Ayhan ise Volkan'ın anlattıklarının doğru olmadığını belirterek, "Maç sonunda yolumu kesti. Kenara çekip sinkaflı bir kelime kullandı. Beni evimden aldıracağını söyledi. Ben kesinlikle küfür ve hakaret etmedim" diye konuştu.
ZORLA MAHKEMEYE GETİRİLECEK Mahkeme ise, maçın görüntü kaydının istenilmesine ve tanık Semih Şentürk'ün zorla getirilmesine karar verdi.

16 Eki 2014 - 12:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber