Semih Şentürk Antalyaspor’da

Medical Park Antalyaspor, Fenerbahçe’den Semih Şentürk’ü 1.5 yıllığına renklerine bağladı

HASAN SUBAŞI Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Gültekin Gencer ile Semih Şentürk katıldı. İmza töreninde konuşan başkan Gencer, Antalyaspor için yeni bir transfer sözleşmesi daha imzaladıklarını söyledi. Semih Şentürk'ün artık Antalyaspor'lu olduğunu dile getiren Gencer, "Semih içinde kolay değil. 14.5 yıllık sonra ilk transferini Antalyaspor'a yapıyor. Bizim için sevindirici bir transfer oldu. 1.5 yılığına anlaştık. İnşallah devamı da gelir. Devamı da yine nasip olur. Hayırlı olsun" dedi.
Başkan Gencer iç transferde Koray ve İbrahim ile 2 yıllık sözleşme uzattıklarını belirtti. Gencer, yarın ise Ajax'tan transferleri Enoh'a da imza töreni yapacaklarını dile getirdi.
Gültekin Gencer Galatasaraylı Amrabat transferiyle ilgili olarak ise, " Amrabat'la ilgili Galatasaray yöneticileriyle görüştük. Hiçbir sorun yok. Amrabat'la Galatasaray arasında Antalyaspor'a gelme konusunda bir anlaşmazlık söz konusudur. Bir iki gün içinde çözülecek. Israrcı ve aceleciyiz. O bölgeye transfer yapmamız gerekiyor. Diğer transferimiz hazır. Amrabat, İstanbul dışına çıkmak istemiyor. Başka bir sorun yok" ifadelerini kullandı. Başkan Gencer, Türkiye Kupası'nı almak yada en azından final oynamak için güçlü bir kadro kurduklarını sözlerine ekledi.

SEMİH ŞENTÜRK: "FENERBAHÇE'DEN AYRILMAM ZOR OLDU"

Kendisini 1.5 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Semih Şentürk ise çok mutlu olduğunu dile getirerek, transferinde emeği geçen Başkan Gültekin Gencer, yönetim kurulu ve Samet Aybaba'ya teşekkür etti. Yeni bir şehre gelmenin zor olduğunu söyleyen Semih, "Bana şans tanıdılar. Beni Antalyaspor'a layık gördüler. Fenerbahçe'den ayrılmam zor oldu. Ama her şey geride kaldı. Antalyaspor'da olmaktan çok mutluyum. Antalyaspor'da forma giyeceğim için çok mutluyum. Güzel bir şehre geldim. Ben bundan sonra Antalyaspor'un başarısı için ter dökeceğim. Ne desem bilmiyorum. Karmaşık duygular içindeyim. İnşallah benim için hayırlı olur. Kısa süre içinde Antalyaspor taraftarı ile de tanışmak istiyorum İki tarafa da hayırlı olsun" diye konuştu.

"10 GÜN İÇİNDE HAZIRIM"

Formuyla ilgili soruları ise golcü futbolcu, "6 aydır kadro dışıyım. Ama alt yapıda ve bir hoca eşliğinde çalıştım. 1 hafta 10 gün içinde maçlara çıkabilirim. Kupa maçları benim için iyi oldu. Ligdeki ilk maça hazır olmayı düşünüyorum. Sakatlık olmasın. Şuan kendimi iyi hissediyorum" diye cevapladı.

"GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİM"

Fenerbahçe'den ayrıldığını ve her şeyin geride kaldığını kaydeden Semih Şentürk, "Geride kaldı her şey. Yeni bir sayfa açtım. Fenerbahçe ile yaklaşık 15 yıllık serüvenim vardı. Başkan Gencer, beni sezon başında istedi. Fenerbahçe yönetiminden kaynaklanan sıkıntı ve bonservis sorunu vardı. Geçmişe artık sünger çekmek gerekiyor. Bugün itibariyle o süngeri çektim. Geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum" dedi. İmzanın ardından Semih Şentürk 23 numaralı forması ve Antalyaspor Bayrağı ile gazetecilere poz verdi.

09 Oca 2014 - 16:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber