'Semih hayatımı kararttı'

BJK Teknik Direktörü Bilic, Semih'in hayatını kararttığını söyledi

BEŞİKTAŞTeknik Direktörü Bilic'e  Semih Şentürk'ü kadroda düşünüp düşünmediği soruldu. Bu soru karşısında şaşıran Bilic, "Hayır, kesinlikle olmaz. Hayatım boyunca unutamadığım bir gol var. Onu da Semih attı. 2008'de attığı gol, resmen hayatımın karardığı goldü. Ama bir de olaya iyi yönden bakmak gerekir. Semih'in attığı gol sayesinde Türk futbolunu daha iyi tanıdım. Bugün buradaysam, bunda Semih'in de payı var. Benim açımdan kötü bir goldü ama kaderimi değiştirdi" diye konuştu.
'ARAMIZDAN AYRILACAK İSİMLER OLACAK'
Takım hakkında da açıklamalarda bulunan Bilic, "Takımı her geçen gün çok daha iyi tanıyorum. Aramızdan ayrılacak isimler olacak. Ancak henüz net bir durum yok. Olabildiğince fazla hazırlık maçı yapacağız. Turnuva ayarlayabilirsek çok daha iyi olur. Hedefi olan bir turnuvada takımı çok daha iyi görebilirim" ifadelerini kullandı. Ön liberoya da ihtiyaç olduğunu söyleyen Hırvat hoca, "Neredeyse 50 gol yiyen bir takım var. Buraya iyi bir transfer isterim" dedi.

11 Tem 2013 - 13:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber