"Schumacher mucizelere kaldı"

FORMULA 1’i 7 kez kazanan efsanevi alman pilot Michael Schumacher’in kurtulmasının mucizelere kaldığı iddia edildi

İNGİLİZ Daily Mirror gazetesinin haberine göre Fransa Alplerinde geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve yaklaşık iki aydır Grenoble Hastanesi’nde  tedavi gören 45 yaşındaki Michael Schumacher’in doktorları ümitsiz konuşuyor. Adı açıklanmayan doktor,  “Hastanın seyri daha kötü olamazdı. Michael berbat halde. Uzman doktorlar onu sadece bir mucizenin kurtaracağını söylüyor” diye konuştu. Schumacher’in, kaldığı hastanede zatürre olduğu ve komadan uyandırılmasının imkansız olduğu da iddia edilmişti.

08 Mar 2014 - 10:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber