'Savcılar görse tutuklanmasını ister'

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, büyük tartışmalara neden olan bu pozisyonu değerlendirdi

MERKEZ Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, büyük tartışmalara neden olan bu pozisyonu değerlendirdi. Çulcu'nun yorumu şöyle:
"Marcelo, topa müdahale amacı olmaksızın kaleci Harun'un ayağına acımasızca basıyor. O sırada topa bir hamlesi yok. Tamamen kalecinin ayağına basıyor ve basmakta ısrar ediyor. Ne yaptığının farkında olan Marcelo, hakeme dönüp bakıyor ama hakem cesaret edip kırmızıyı gösteremiyor, eyyam bir kararla sarıyı gösteriyor. Sakın ola kimse bana 'niyetten ya da kasıt'tan bahsetmesin; futbolda niyet ve kasıt kalkalı 10 yıl oldu. Savcılar bu hareketi görse, Marcelo'yu tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk eder!"

10 Ara 2016 - 19:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber